Bisk galanterija

Pri kreiranju asortimana najvažnija nam je funkcionalnost proizvoda. Želimo da ih koristimo za poboljšanje kvaliteta života naših kupaca. Oprema za kupatilo, kuhinjski ili baštenski elementi koji su uključeni u ponudu proizvoda su među naj ergonomičnijim i najpromišljenijim na tržištu. Cenimo funkcionalnost zatvorenu u estetskom obliku.

BISK je osnovan 1982. godine, a njime i dalje upravljaju porodice prvobitnih vlasnika.

Od samog početka poslovanje kompanije obeležava stalni razvoj kanala ponude i distribucije, što doprinosi vodećoj poziciji kompanije na domaćem tržištu i širenju na glavna evropska tržišta. Danas je BISK neosporni stručnjak za metalnu galanteriju za kupatila, dinamično proširujući svoju ponudu u srodnim kategorijama. Naša filozofija se može sažeti sloganom „ostanite fleksibilni“. Podržava naše razmišljanje u svim oblastima našeg poslovanja. Dizajn naših proizvoda odražava savremene trendove u uređenju enterijera, naš portfelj je strukturiran da odgovori na zahteve različitih kanala distribucije i svaki kupac se tretira pojedinačno.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.