Budućnost kućne higijene koju je Grohe dizajnirao za kupatilo i kuhinju

Dom je mesto gde provodimo najviše vremena, zbog čega nam je život u zdravom i čistom okruženju prioritet u životu, posebno uz kućnu higijenu. Imati valjane saveznike u postizanju ovog cilja olakšava posao, posebno zahvaljujući inovativnim proizvodima poput Grohe-ovih. Zapravo, kompanija je vodeći svetski brend kompletnih rešenja za kupatila i kuhinjske sisteme. Na ovom polju, Grohe nudi niz proizvoda koji zadovoljavaju trenutne zdravstvene standarde kako bi osigurali maksimalnu higijenu u domaćinstvu.

Na primer, za kupatilo je infracrvena tehnologija bez dodira integrisana u neke kolekcije slavina, radnih ploča i termostatskih mešalica za tuš. Domaća higijena je zagarantovana

INOVACIJA U TVOJOJ KUĆI

Za kuhinju Grohe nudi mešalice koje omogućavaju kontrolu i rad protoka vode bez upotrebe ruku. Možete lako koristiti podlakticu, zglob ili nožni prst, koristeći praktični senzor postavljen ispod kuhinjske osnove.

Za sigurnost vašeg kupatila, ključna reč je Essence E: biće moguće oprati ruke bez ikakvog dodirivanja! Ova elektronska slavina za umivaonik sa infracrvenom kontrolom i graničnikom temperature može se podesiti sa sedam različitih programa, automatskim ispiranjem i termičkom dezinfekcijom. 
Takođe za kupatilo, maksimalna higijena u domaćinstvu zagarantovana je pomoću elektronske ploče za aktiviranje Tectron Surf. Njegova infracrvena kontrola omogućava automatsko ispiranje.

Čak i za tuširanje, Eurosmart Cosmopolitan E Special garantuje udobnost. Ova ugrađena termostatska slavina za tuš sa infracrvenom kontrolom i graduiranim ergonomskim dugmetom, koja vam omogućava podešavanje željene temperature.

Pored toga, inovativna tehnologija FootControl omogućava vam da upravljate protokom vode jednostavno vrhom stopala za maksimalnu higijenu i udobnost u kuhinji. Idealno kada su vam ruke prljave ili zauzete. Tehnologija je primenljiva na sve GROHE slavine opremljene izvlačnim tušem.

 

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.