Deca i bebe: Pogodnost kade-tuš kade

Jedan od naših saradnika nedavno je dobio prelepu devojčicu i zahvaljujući njenim pričama shvatili smo da novopečene majke postavljaju sebi milion pitanja, posebno kada moraju da kupe prvu kadu za kupanje. U stvari, danas na tržištu postoji zaista mnogo vrsta ovih tuš kabina pogodnih za sve prostorne i ekonomske potrebe, zapravo bilo da imate vrlo veliku kadu u svom kupatilu ili samo tuš kabinu, tu je odgovarajuća kada.

Pre nego što nastavite sa kupovinom kade za bebu, međutim, potrebno je uzeti u obzir neke temeljne elemente, pre svega potrebno je da svaka kada namenjena kupki za novorođenčad bude opremljena protivkliznim ili unutrašnjim oblikom koji se nalazi na dnu kada sa funkcijom sprečavanja deteta da sklizne, čineći kadu izuzetno sigurnom.

Ali koje su različite vrste kadica?

 

Tradicionalne kadice:
Oni su najčešći i obično su izrađeni od krute plastike, mogu se postaviti i u kadu, ali i u tuš kabinu u skladu sa potrebama, jer postoje sve vrste, ali pre svega svih oblika.

Postoji kada u kojoj se možete kupati direktno na podupiraču za previjanje, pružajući tako mogućnost da to ne morate nužno činiti u kupatilu, već i u spavaćoj sobi ili na bilo kom drugom mestu u kući prema nečijoj volji. Očigledno, mora se naglasiti da je ovo rešenje pogodno samo za prve mesece deteta, u stvari, kada postane preveliko, biće potrebno kupiti kadu pogodnu za njegove mere.

Preklopnekadice:
Idealno rešenje za one koji nemaju puno prostora kod kuće, zapravo se ova vrsta kade može izuzetno pokretno zatvoriti jednim pokretom, ali ne smemo pomisliti da je to loša kada jer materijali sa kojima je napravljena garantuju maksimum sigurnost. Dalje, kada se zatvori, postaje izuzetno kompaktan i tanak, što omogućava skladištenje bilo gde u kući, čak i iza vrata kupatila, i uzimanje u vreme upotrebe.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.