Frontovi u kuhinji

Kuhinjski forntovi izloženi su negativnom uticaju mnogih faktora okoline, uključujući: vlažnost, paru, visoke temperature. Najčešće prskanja kipuće vode, kipuće ulje leti na frontove, razne tečnosti iz hrane, prosuti ostaci hrane. Kuhinjska vrata se moraju slobodno otvarati, a njihovi dodaci moraju biti otporni. 

Međutim, bez obzira koliko prvobitno bile visokokvalitetne kuhinjski frontovi, vremenom se njihova otpornost na habanje smanjuje, lepota se gubi. Svaki front u kuhinji zahteva posebno negu.Naj jednostavnije za čišćenje je front od medijapana koji se obavezno mora farbati bojama u poliuretanu. Dobra strana frontova od medijapana je takođe ako vam dosadi boja skinete frontove i pregarbate ih. Drugi jednostavni front su forntovi od stakla s tim da je za njih potrebno da imaju okvir u aliminijumu. Tu se naravno nalaze frontovi od univera kantovani abs trakom koji zbog pare mogu biti veoma osetljivi. I na kraju tu su frontovi od drveta koji definitivno unose toplotu u svaku kuhinju ali sa druge strane zahtevaju čišćenje i održavanje posebnim sredstvima. Takođe veoma važna stvar koji drvenih kuhinjskih frontova je da su dobro osušeni u posebnim komorama tako da ne dođe do sušenja frontova.

Naši drveni forntovi koje možete da vidite u galeriji su veoma postojani ne zahtevaju lakiranje i održavanje iz godine u godinu. Opustite se i uživajte u svojoj kuhinji

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.