Izbor ogledala za kupatilo

Izbor ogledala za kupatilo je pre svega vežba u stilu koja sa pažnjom i pravim vremenom može pružiti veliko zadovoljstvo. I u pogledu udobnosti i sa estetske tačke gledišta. Činjenica da postoje rigidnija pravila za opremanje gotovo svih domaćih sredina, uključujući i kupatilo, ostavlja dovoljno slobode izbora i, s druge strane, izaziva mnoge sumnje.

Kako nastaviti? Ogledala i lampe koje dovršavaju kupatilo biraju se prema novim standardima : njihove dimenzije su sve manje ograničene na dimenzije umivaonika, pa čak i njihovo postavljanje sada može biti slobodnije. Garantujući, međutim, da se u ogledalo pogledate zadovoljno i u potpunoj sigurnosti.

JEDNOSTAVNA UKRASNA OGLEDALA

Oni su bez okvira i osvetljenja . Mogu se naći u mnogim oblicima i veličinama. Mogu se pričvrstiti  na različite površine, zidove ili vrata nameštaja, lepkovima, dvostranim trakama i određenim učvršćivanjem na vijke.

OGLEDALA U SAVREMENOM STILU

Ako volite moderan stil i želite da opremite i poboljšate svoje kupatilo, ova ogledala uglavnom imaju  čiste i neophodne oblike . Mogu biti uokvireni ili imati sirovi profil, sa zakošenim ili obrušenim ivicama kako bi se izbegao rizik od sečenja. Ova ogledala često imaju osvetljenje:  integrisano LED pozadinsko osvetljenje  ili spoljna reflektori i zidna svetla

OGLEDALO SA NAMEŠTAJEM

Funkcionalno i praktično u malim kupatilima tradicionalnijeg stila. Karakteriše ih lakirani nameštaj ili nameštaj sa efektom drveta, u tonovima glavnih esencija, kao i prisustvo drški i dugmadi. Kada je uključeno osvetljenje, uključuju se reflektori ili spoljna zidna svetla.

 

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.