Kako ukloniti loš miris iz kupatila

Tada se u slepim kupatilima dešava gotovo ekstremna situacija. To su toaleti bez prozora ili drugih otvora koji favorizuju bekstvo smrada iz kupatila. Ovo je stanje koje karakteriše mnoga komercijalna kupatila, poput barova ili mesta poput radionica, koja nemaju velika kupatila. Čak i na privatnom nivou možemo pronaći mini kupatila, sa definitivno ograničenim nameštajem ili „druga kupatila“ bez izlaza za vazduh, u kojima loši mirisi obično stagniraju i čine ceo prostor smrdljivim.

U svakom slučaju, pošto svakodnevno pranje pazuha može rešiti probleme sa prekomernim znojenjem, takođe za uklanjanje smrada iz sanitarnog čvora treba da kupite odgovarajući uređaj.

Rešenje ovog vrlo neprijatnog problema su ventilatori za kupatilo, predmeti koji vam omogućavaju da lako uklonite smrad, čak i iz najužih prostora. To su vrlo praktični dodaci za toalet, jer omogućavaju da se, nakon što se instaliraju, izbace neprijatni isparenja koja dolaze iz ispuštanja izmeta u toalet napolje ili kroz cevi.

Područje primene ovih usisnih uređaja- ventilatora je vrlo široko. Na tržištu postoje modeli koji omogućavaju pozicioniranje, a samim tim i montiranje čak i na prozore. Na taj način biće moguće provetriti sobu, bez potrebe za otvaranjem vrata, što bi zimi moglo biti problematičnije nego što se očekivalo. Zahvaljujući toaletnom usisnom ventilatoru biće moguće ukloniti smrad odvoda bez oduzimanja toplotne udobnosti iz prostora kupatila.

Jedan od proizvođača koje bi preporučili je firma CATA - imaju veoma lep dizajn aluminijum sa staklom ili bez  i možete da ih nadjete na tržištu Srbije. 

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.