Kuhinja i u 2021 drvo ima glavnu ulogu

Ako moramo sve da kažemo, drvo nikada nije napustilo naše kućne sredine, ali poslednjih nekoliko godina obeležila je potraga za novom jednostavnošću, povratkom u prirodniji stil nameštaja. Drvo, koje prirodno prenosi osećaj topline, savršeno je za ovu svrhu.

Prednost drveta je u tome što nudi mnoštvo aspekata i što se sledstveno tome može prilagoditi različitim stilovima : pogledajmo neke trendovske.

Skandinavski stil, pravilno nazvan " higge ", ne odnosi se samo na stil nameštaja, već je pravi životni stil: u stvari, pojam, koji se ne može prevesti na srpski, opisuje stvaranje osećaja intimnosti i dobrodošlice atmosferu, dok uživate u životnim užicima okruženi naklonošću voljenih. Cilj je da se osećamo zadovoljno zahvaljujući opuštajućem, zajedničkom i ugodnom životnom stilu.

U nameštaju, higge se prevodi u esencije lakog drveta , kao što su beljeni hrast, breza, jasen. Nužnost i prostor daju prednost gostima: zeleno svetlo, dakle, za velike drvene stolove i klupe , možda postavljene na otvorenom prostoru. Lanene zavese, meke lampice sveća i tople prostirke po kojima možete hodati bosi dopunit će stil.

Kuhinja u vintage stilu
Veliki povratak u berbu ide paralelno sa ponovnim otkrivanjem drveta kao građevinskog materijala i materijala za opremanje. Drvo poput mahagonija, trešnje, ružinog drveta, ebanovine , sa svojim toplim i obavijajućim tonovima, biće savršeno u vintage kuhinji. Berba ide uporedo sa industrijskim stilom , koji favorizuje sirovo i čvrsto drvo, možda u kombinaciji sa metalnim detaljima. Takođe ima dovoljno prostora za posuđe i drvene daske za rezanje.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.