Kupatilo u spavaćoj sobi

Kupatilo u spavaćoj sobi  ima zaista jedinstveni šarm, a i veoma je funkcionalan. Mogućnost dobijanja drugog kupatila u stanu omogućava vam da imate zaista kompletnu sobu. Dobijanje  dodatnog kupatila u kući je izvrsna ideja, a  glavna spavaća soba  je idealno mesto za dobijanje dodatne sobe, a takođe imate veću privatnost. U manjim dimenzijama od klasičnog glavnog kupatila, možete mu direktno pristupiti bez posebnih poteškoća.

Soba sa tušem ili soba sa kadom
Idealno rešenje za  spavaću sobu može biti romantična  kada . Velika bela kada postaje faktor ulepšavanja u spavaćoj sobi, kao i daje joj ekstremni šarm. Ako je, pak, prostor još manji, moguće je odlučiti se za tuš kabinu .

Kako opremiti kupatilo
Nameštaj i nameštaj za kupatila  malih dimenzija uštedeće puno prostora, ali neće ugroziti životnu sredinu. Maksimizacija prostora je u stvari ključni koncept za kupatilo u spavaćoj sobi.

Važno je zapamtiti da na polju  zdravstva  postoje pravila koja regulišu dimenzije. Između umivaonika je potrebno rastojanje od najmanje 20 cm, isto merenje između njih i bočnog zida, dok je za toalet dovoljno 15 cm od zida

Kupatilo u spavaćoj sobi možete pregraditi gipskom, staklenim zidom ili opekom. 

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.