Kupatilo za bebe

Kako imati sve nadohvat ruke
Deca od malih nogu moraju naučiti da koriste kupatilo na što ugodniji način. Pristup kupatilima i, uopšte, ostalim kupatilskim dodacima mora garantovati u potpunosti bezbednost

Roditelji u tom smislu mogu usvojiti mnoge mere predostrožnosti u pogledu organizacije prostora i izbora nameštaja kako bi kupatilo bilo pogodno za decu.

Koristite tuš
Jasno je da će se tuš pokazati kao najbolje rešenje za pranje vaše bebe u kupatilu. Važna stvar je, naravno, da je bezbedna. Ako već nema zaštitni premaz protiv klizanja, vaš će zadatak biti da podove obložite najprikladnijim kalupima protiv klizanja kako biste stvorili površinu na kojoj dete ne može da klizi. Čak i tuš, opremljen pravim uređajima, poput podnožja i protikliznih prostirača, može predstavljati idealno rešenje.

Što se tiče slavina, bilo bi bolje klasične slavine-baterije zameniti termostatskim , mnogo pogodnijim. Na ovaj način možete unapred podesiti temperaturu kako biste sprečili opekotine vaše bebe.

Ostale mere predostrožnosti
Da biste učinili kupatilo zaštićenim od dece, a samim tim i još više nadohvat ruke, mogli biste postaviti donje kuke i vešalice, možda šarene i duhovite, na koje ćete postaviti peškire i bade -mantile .

Ugradite ugaone štitnike u boji, poklopce električnih utičnica i brave na vratima u svom kupatilu. Ovo poslednje će sprečiti dete da dođe do opasnih hemikalija uskladištenih u ormarićima kupatila

 

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.