Moderan kupatilski nameštaj

Moderan nameštaj
U većim kupatilima, gde je moguće postaviti jedan ili dva komada nameštaja, a da se pritom previše ne uguši okolina, moguće je dodati i savremeni nameštaj.  Oni su nameštaj ispod sudopera ili visećih stupova, čija je funkcija čuvanje peškira i svega što može biti korisno u svakodnevnoj upotrebi kupatila. Takođe za ove savremene modele nalazimo funkcionalnost visokog nivoa i jednostavnu, ali istančanu estetiku. 

Rešenja, sa ove tačke gledišta, ima mnogo: savet je da izaberete moderan ormar za kupatilo sposoban da se harmonično integriše sa ostalim elementima nameštaja.  

U principu, savremeni nameštaj karakterišu linearni oblici, glatke površine, neutralne boje i integracija različitih materijala, poput drveta i hromiranog čelika, ali i stakla ili drugih metala. Ako razmišljate o renoviranju nameštaja za kupatilo, preduzmite sve mere, a zatim proverite da li bi neka vrata ili fioke novog modernog nameštaja mogle ometati okolna vrata, sanitarne uređaje ili tuš kabinu.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.