Novi trend u kupatilu -ZIDNE SLAVINE

Otkrijte novi trend kupatila: Zidne slavine sa zidnom pločom
Zidne slavine predstavljaju rešenje sa savremenom privlačnošću, savršeno za kombinovanje sa umivaonicima sa tankim ivicama

Zidne slavine sa zidnom pločom ugrađuju se na zid, a ne na ivicu umivaonika i na vrh. Slavine savremene, apsolutno trendovske, kompaktne i sa minimalnim linijama, slavine sa zidnom pločom idealno su rešenje za kombinovanje sa dizajnerskim rešenjima za radne površine za police i spušteni nameštaj.
Izliv i poluga zidnih slavina nanose se na pravougaonu ili okruglu čeličnu ploču u istom finišu koji kamuflira prisustvo rupa na zidu.
Ploča i zidna slavina moraju biti fiksirani na odgovarajućoj visini u skladu sa visinom umivaonika i njegovom dubinom. Važno je dobro odabrati njegove dimenzije tako da bude proporcionalan umivaoniku: dugačak izliv, previše isturen, može biti prepreka prilikom savijanja za upotrebu; prekratak, međutim, ne bi bio prijatan i skladan.
U slučaju zidnih slavina sa pločom, ovo ne mora biti centrirano na središnjoj liniji umivaonika, već izliv slavine, dok će mikser biti desno ili levo.

Nova zidna mešalica modernog dizajna za umivaonik ili sudoper, opremljena je ručicom sa jednom polugom, ima i izliv od 22,5 cm (poput onog na fotografiji) i 18 cm. Slavina je izrađena od mesinga i ima mat crnu završnu obradu.
Da biste uštedeli prostor bez odricanja od dizajna, odaberite zidnu slavinu!

Kod većine proizvođača možete da nađete slavine - baterije ovog tipa. Mi vam predstavljamo bateriju firme Herz sa 6 godina garancije

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.