Opremanje modernog kupatila

Ideja o modernom kupatilu , koje je u trendu i prati naše navike korišćenja, nije nemoguć san. Stoga smo odlučili da vas uputimo na težak izbor između dostupnih beskonačnih materijala  i  sanitarne opreme, zajedno sa detaljima i dodacima poput  vešalica  i  slavina .

Ovde, za sastavljanje i stvaranje savremenog kupatila , koje se udaljava od slike tradicionalnog, imamo ogromnu mogućnost izbora.

Izaberi svetlo sivu u kupatilu

Ako se belo uzme u obzir, par ekcellence, klasična boja tradicionalnog i klasičnog kupatila, za moderno kupatilo opcija koja treba uzeti u obzir je svetlo siva. Izaberite materijale poput kamena, naročito  mermer

 

Da biste stvorili moderno kupatilo,   važan izbor je važan izbor boje , jer se odlučno suprotstavlja tradiciji totalne bele boje. Treba ga odabrati vrlo pažljivo kako bi se izbegao vintage efekat stvoren nijansama poput tamnozelene ili ružičasto puderaste.

Bolje krenuti ka  jakim  i  zasićenim bojama ,  jednobojnim bojama  koje se mogu naći u kupatilu i sanitarnom nameštaju, ali i jednostavno naneti na zidove.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.