Opremite kuhinju i dnevnu sobu

Kombinacija ove dve sobe, pored toga što je vrlo moderna tamo gde nema problema sa prostorom, veoma je korisna u malim kućama.

Kuhinja je srce svakog doma i kada treba da ostane vidljiva, mora biti dizajnirana tako da može sakriti neke stvari, a druge ostaviti izložene. U moderne kuhinje može lako da se ubaci u jednom prostoru. Postoji mnogo predloga nameštaja koji mogu zadovoljiti sve potrebe ukusa i koji vam omogućavaju da inteligentno iskoristite svaku površinu. Neki nameštaj se može koristiti u oba okruženja promenom njihove funkcije, na primer dvostrani komad nameštaja koji definiše prostore tako što ih štiti bez zatvaranja. Ili, ako prostor dozvoljava, može se stvoriti velika jednokrevetna soba sa ostrvom i ugaonom garniturom Opremljeni zid ne sme da nedostaje u dnevnoj sobi za držanje televizije, stereo uređaja, knjiga i drugih predmeta. Od velike važnosti su modularni viseći elementi prema vašim potrebama i kreativnosti. U svakom slučaju, poželjno je ne stvarati preoštru razdvojenost između dva okruženja, već zadržati kontinuitet stila.

Obično se oni koji se odluče za stvaranje otvorenog prostora odlučuju za jednostavan nameštaj i lagane linije. U tom kontekstu, tabela dizajna postaje element koji animira životnu sredinu. Bezvremensku lepotu drveta možete poboljšati kombinovanjem sa drugim materijalima poput čelika i stakla. Odličan vizuelni efekat su moderni stolovi sa drvenom konstrukcijom i pločom od kamena, mermera ili keramike, inovativni materijali sa snažnom ličnošću. A ako vam treba više prostora za stolom, dostupni su stolovi na razvlačenje koji ne odustaju od stila i elegancije.

Stolice su takođe protagonisti nameštaja. Na drvene stolice su zimzeleno zahvaljujući prirodnom elegancijom i osećaj topline da je ovaj materijal prenosi. Drvo, u kombinaciji sa klasičnim materijalima poput kože, modernim poput čelika ili inovativnim poput poliuretana i polipropilena, sposobno je da stvori moderna i otporna sedišta sa efektom izvanredne elegancije.

 

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.