Ormari za spavaće sobe - Ugaoni, mostovi i klizna vrata

U spavaćim sobama potreban je prostran nameštaj koji može da drži odeću, posteljinu i razne dodatke za svakodnevnu upotrebu. Ormari su najpopularnija rešenja za ovu vrstu potreba. Porodice najčešće koriste takozvana „četiri godišnja doba“, ali ima i onih koje se mogu prilagoditi skučenim prostorima, malim ali praktičnim.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mostovi spavaći ormari

Odlučili ste da modernizujete svoj prostor za spavanje kako biste ga učinili prostranijim i organizovanijim. Soba je veoma mala, tako da vam je potreban funkcionalan nameštaj koji štedi prostor. Premosni ormari za spavaću sobu su nameštaj koji je pravi za vas jer se svojom strukturom harmonično integriše sa krevetom i na najbolji način koristi raspoložive površine. Ova vrsta nameštaja se obično koristi za dečije sobe, ali u stvarnosti može biti idealno rešenje da glavna spavaća soba bude udobnija i praktičnija. U stvari, predstavljen je na tržištu na različite načine, sa stilovima za svačiji ukus, modernim i šarenim ali i elegantnim i klasičnim.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klizni plakari u sobi

Ormari za spavaće sobe sa kliznim vratima su izbor nameštaja sa modernim dizajnom i inovativnim karakteristikama. Otvaranje vrata, za razliku od klasičnog komada nameštaja, ne zahteva nikakav nered i daje okruženju elegantnu i minimalnu atmosferu. Ovaj nameštaj može imati dvoja ili više vrata, sa raznim fiokama i pregradama, prema ličnim potrebama. Ako volite trezvene i harmonične stilove, možete odabrati ormar sa kliznim vratima u drvetu, beloj ili obojenoj, sa aluminijumskim ramovima i drugim materijalima ili sa ogledalima

 

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.