Pločice za kuhinjske podove

S obzirom na estetiku, kuhinjske pločice se uglavnom mogu podeliti u dve velike porodice: one koje se podsećaju na prirodne elemente (poput drveta ili kamena) i one koje karakterišu ponovljeni grafički motivi.

Izbor šara mora biti izvršen mirno i pažljivo, jer je ponuda na tržištu vrlo široka, a dekorativni elementi obloga igraju vodeću ulogu u stvaranju varijacija nameštaja u kuhinji. Posebni ukrasni motivi koji se izdvajaju od osnovne boje pločica, na primer, omogućavaju vam da istaknete određene elemente kao što je trpezarijski sto. Tradicija majolike vratila se u modu zahvaljujući ponovnom otkrivanju cementnih pločica, ali veoma su popularne i monohromatske površine koje crpe iz najaktuelnijih paleta, kao i geometrijski uzorci i dizajni koji ističu teksturu i taktilnost materijala. Na fotografiji pločice iz kolekcije Keope Cementine, u ispravljenom porcelanskom kamenom. U grafikama se presecaju cvetni i geometrijski obrasci.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.