Ragno A-mano

Izbor pločica igra osnovnu ulogu u strukturnoj arhitekturi nameštaja. Kao prvi koncept moramo naglasiti da je izbor keramičkih pločica u kuhinji povezan sa vrstom nameštaja koji nameravate da ubacite, imajući na tome u vidu i procenjujući da li nameštaj odražava klasičan, moderan ili neo- klasični stil. Ako je namera da se koristi tradicionalno klasični nameštaj, izbor pločica mora pasti na odgovarajuće usklađen, a samim tim i ne sjajan proizvod, ne žive boje i možda zastarelog oblika (na primer sa nepravilnim ivicama) i na kraju upotrebiti injektiranje fuga koja poprima boju koja odgovara vrsti pločice, ali uvek sa neprozirnom i ne previše svetlom nijansom.

Ovim postupkom se održava stil okoline netaknut i osigurava da nijedan element nije u suprotnosti sa drugim, poštuje stilski ispravnu liniju opremanja i savršenu harmoniju u svim aspektima. Na fotografiji pločice iz kolekcije A_Mano di Ragno, inspirisane majolikom. Neutralne boje poboljšavaju pravilnost oblika i sjaj , dajući šarm ovim ukrašenim površinama visokih tehničkih performans, koje se mogu koristiti i na podu i na zidovima. Kolekcija se sastoji od mešavine 12 ukrasnih elemenata i 2 modularna motiva obojena u 3 varijante boja, koji se mogu kombinovati sa običnim bojama. Format 20 x 20 cm.

 

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.