Romantično kupatilo za Valentinovo

Ko je rekao da se kupatilo ne može smatrati romantičnim? Organizovanje lepog toplog kupatila svakako je romantična i originalna ideja . 14.  februara , na kraju dana, pozovite svoju ljubav da popijete čašu šampanjca kako biste imali priliku da malo popričate i opustite se. U međuvremenu, napunite kadu vrućom vodom, dodajte esencijalna ulja ili mirisni gel za tuširanje da biste napravili puno mehurića.

Put latica

U najboljim romantičnim filmovima zaljubljeni pripremaju toplu kupku i  elegantnu stazu sa laticama ruže do  kade. U stvarnosti vi radite isto! U sobi pospite crvene latice. Koristite  prave latice  u vodi za kupanje. S penom ćete stvoriti neverovatan efekat, zbog kojeg ćete želeti da zaronite odmah. Koristite  latice od tkanine  kako biste napravili put od salona do kupatila.

Muzika u kupatilu

Da biste stvorili sličnu atmosferu, morate razmisliti o stavljanju u pozadinu  odgovarajuće muzike, romantične i senzualne . Biće dovoljno nekoliko romantičnih pesama!

Pijuckajte nešto

Konačno, za romantično kupatilo za dvoje potrebna je dobra  čaša šampanjca ! To je sada izvesna jednačina, ali ako želite, možete se odlučiti i za vino ili koktel.

Spremni ste da romantično Valentinovo provedete u najčarobnijoj atmosferi koja postoji?

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.