Slavine za tuširanje: detalji koji čine razliku

Među najpopularnijim rešenjima ikad danas nalazimo hidromasažnu tuš-kolonu , koja je non plus ultra za postizanje maksimalne udobnosti i funkcionalnosti . To je sigurno najmodernije rešenje, savršeno za one koji žele da si priušte trenutke opuštanja pod tušem. Vrlo jednostavan za instalaciju , hidromasažni stub je uglavnom u kompletu sa fiksnom glavom tuša i ručnim tušem; ima i mlaznice koje imaju masirajuću funkciju.

 

Gore-dole kolona je mnogo jednostavnije nego vrtlog jedne i mogu se naći u različitim varijantama, neke klasične i drugih moderniji. Prednost ovih modela leži u činjenici da glava tuša nije fiksna i da se njena visina može prilagoditi prema potrebama.  Estetski gledano nije uporediv sa hidromasažom koja ima prefinjeniji dizajn, ali može biti ekonomična alternativa za one koji nemaju posebne funkcionalne ili estetske potrebe.

Ugradni mešač za tuš

Moderno i vrlo popularno rešenje su i ugrađene slavine. Prednost je, međutim, što je čišćenje mnogo lakše i brže.  Međutim, mora se reći da do sada postoje modeli tuš stubova modernog i linearnog stila koji nemaju poteškoće u postizanju tačaka i zbog toga se mogu vrlo lako očistiti. Što se tiče cene, razlike gotovo da ne postoje.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.