Stn keramika

STN Ceramica je snažna kompanija koja proizvodi i prodaje najnovije keramičke proizvode.

Grupa STN Keramika započela je svoju industrijsku aktivnost pre 30 godina pod imenom Ceramica Nulense. Pokrenuo je proizvodnju sa 32 radnika koji proizvode keramičke pločice u svojih 60 000 m2 industrijskih prostorija.

Vremenom i stalnim ulaganjima, STN Keramika se proširila na prostor od 200 000 m2, od čega je izgrađeno 70 000 m2, a sada zapošljava 225 radnika sposobnih da godišnje proizvedu 34 000 000 m2 keramičkih proizvoda.

U STN Keramika obnovili smo svoje proizvodne procese poslednjih godina. Ulagali smo postepeno, ali konstantno, dostigavši vrhunac uvođenjem tehnologije digitalne štampe Stiljet u septembru 2010. godine, koja se trenutno koristi na svim proizvodnim linijama STN Ceramica. Kao rezultat toga, STN Ceramica je dobila proizvod vrhunskog kvaliteta, koji je širom sveta prepoznat po dizajnu i konkurentnosti. STN Keramika je trenutno jedna od najmodernijih fabrika na svetu i ima jedan od najviših proizvodnih kapaciteta u Španiji.

STN Keramika je prisutan u 120 zemalja, ali je posebno poznat u Španiji.

STN Keramika je stekao ISO sertifikat 9001 kao rezultat svoje posvećenosti kvalitetu.

 Takođe nudimo razne veličine, neke su blago izdužene, pa čak i velike veličine.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.