Totalno belo kupatilo

Naročito u bezbojnom kupatilu premaz igra osnovnu ulogu. Igranje sa materijalima i formatima može biti odličan način da se karakterišu kupatila. Prvi izbor može se odnositi na završnu obradu, koja može biti mat ili sjajna. Mnoge kompanije takođe proizvode pločice sa određenim teksturama i površinama koje se mogu menjati sa klasičnom glatkom površinom ili se mogu koristiti same. Posebno su zanimljive teksture koje je predložio  Ragno 

Sanitarije u beloj boji
Ovo je najlakše tražiti, jer bela boja ostaje referentna boja za sanitarnu keramiku, pa je lako pronaći bilo koju boju, veličinu i materijal. Želite li više  tuš  nego kadu? Da biste se udali za moderan i minimalan stil, savet je da odaberete  tanku tuš kadu , možda sa efektom kamena.

Prozirnost stakla
Da bi dali osvetljenost i ne umetali nove boje, police i oslonci moraju biti u staklu ili staklenom efektu. Igranje prozirnim folijama pomoći će stvoriti elegantan i efektivan efekat. Očigledno je da  tuš kabina  takođe mora biti potpuno prozirna.

Postavite nekoliko vaza ili belih činija na police ili zidne jedinice, detaljno pravi razliku!

Za savršenu totalnu belu postoje pravila: izbegavajte previše različitih belih tačaka, materijale sa završavajućim završnim obradama, nekvalitetne dodatke. „Nekolor“ ima ograničenje da odmah skrene pažnju na uštedu, a ne na detalje! 

Usredsredite se na pronalaženje promocija i ponuda kako biste ostali u okviru svog budžeta izborom najboljeg!

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.