Trendovi dekoracije spavaće sobe 2022

Trendovi nameštaja za spavaće sobe 2022. ciljaju upravo na ovaj cilj sa sofisticiranim bojama i nameštajem koji takođe pružaju blagostanje. Higge stil je veoma moderan, prateći dansku filozofiju potrage za srećom kroz jednostavne stvari. Da bi ponovo predložili ovaj koncept, sobe se oslanjaju na meke boje kao što su bež i prašnjavo siva. I prirodnim materijalima kao što je drvo, i svetlim i tamnim. Rustični dizajni su takođe veoma popularni. Podseća na atmosfere „bakine kuće”, i one industrijske, hrapave i mladalačke

Trendovi kancelarijskog nameštaja za 2022.

Trendovi kancelarijskog nameštaja za 2022. uzimaju u obzir bezbednost, dobrobit radnika i funkcionalnost. Široki i otvoreni prostori, specifične oblasti za rad i okruženje za opuštanje su tri osnovna elementa o kojima svaka kompanija vodi računa. Svemu tome se dodaje personalizacija i stimulacija kreativnosti kroz umetničke dopune kao što su originalne i živopisne slike i dizajn. Konačno, priroda ulazi u kancelariju kroz raspored biljaka i cveća koji daju boju celini.

Trendovi uredjenja bašte za 2022

Čak i trendovi baštenskog nameštaja iz 2022. favorizuju eko-održive materijale i minimalni dizajn. Jednostavne linije i hladne boje, ili svetle boje poput smaragdno zelene i safir plave. Oni će učiniti prostor elegantnim i sa vintage dodirom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trendovi nameštaja iz 2022. prenose temu prirode i eko-održivosti. Bez odustajanja od želje za elegancijom i estetskim šarmom.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.