Tuš kabine - sa tuš kadom ili bez?

Osim što su veoma pogodno rešenje za manja kupatila, tuš kabine mogu da predstavljaju idealan estetski detalj u vašem prostoru. Kako biste izabrali najbolje rešenje na osnovu vaših očekivanja i prostora kojim raspolažete, najpouzdanije je da se pri odabiru tipa tuš kabine obratite profesionalcu.

Za one koji su se definitivno opredelili za ugradnju tuš kabine, najčešća nedoumica je da li uz kabinu ugraditi tuš kadu ili je postaviti na pod obložen keramikom? Ova odluka treba da se zasniva na osnovu površine kupatila i stila koji želite da ovladava prostorom.

Ukoliko je konačan izbor tuš kabina sa kadicom, na raspolaganju imate širok izbor gotovih proizvoda za svačiji ukus. Klasične tuš kabine su najčešće kvadratne ili polukružne, a proizvode se od akrila ili keramike. Takođe, za vaše kupatilo ćete lako pronaći modernije kabine koje će predstavljati izuzetan luksuzan detalj.

Za varijantu bez tuš kadice, sa oblaganjem poda keramikom, poseban akcenat se mora staviti na izbor kvalitetnih pločica i iskusnog profesionalca za ugradnju. Hidroizolacija i postavljanje slivnika mora biti odrađeno bez greške kako bi se izbegle poplave u kupatilu, ali i vlaga na plafonu u prostoriji ispod (ako je vaše kupatilo na spratu). Osim što su tuš kabine bez kadice pogodne jer štede prostor u manjim kupatilima, one predstavljaju izuzetan estetski detalj i u velikim kupatilima.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.