Umivaonik za radnu površinu

U tradicionalna kupatila ugrađen je u komad nameštaja koji se koristi za odlaganje svakodnevnih proizvoda ili na metalnu potpornu konstrukciju, kao što se dešava u okruženjima opremljenim u industrijskom ili retro stilu.

S druge strane, moderni umivaonici često imaju različite oblike i profile (okrugle, kvadratne, ovalne, pravougaone ili izrazito asimetrične) i gotovo uvek se postavljaju na potpornu površinu , a ne nužno na komad nameštaja. Ovo rešenje vam omogućava fleksibilnije upravljanje prostorom i olakšavanje nameštaja malih soba. Posebni oblici, veličine i originalne boje čine umivaonike radnim površinama stvarnim dizajnerskim objektima. Pored toga, savremeni umivaonici koriste veći broj različitih materijala, od tehničkih poput smole do onih u obrađenom kamenu. Mat završne obrade i sive ili crne boje su u trendu. 

Čak i ako ne možete da preuredite celokupno kupatilo, novi umivaonik za kupatilo može vam pomoći da stvorite novi izgled po pristupačnoj ceni.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.