Zašto odabrati nadgradne umivaonike

Da biste opremili svoje kupatilo, sledite najnovije trendove i odaberite umivaonike za radne površine Umivaonici na radnim površinama su najnoviji trend u nameštaju za kupatila. Savremeni dizajn je u poslednje vreme učinio velike korake, a kupatilo se sada smatra prostorom koji treba namestiti i učiniti udobnim i modernim poput svih ostalih. Veoma je važno da radna površina gde ćete staviti vaš umivaonik bude vodootporna ( hi-macs,kerrock,granit,kvarc)

Zašto odabrati nadgradne umivaonike za kupatilo
Umivaonici za kupatilo na radnoj površini imaju jedinstveni dizajn koji ih čini pravim protagonistima kupatila.
Za razliku od ugrađenih, oni ne nestaju unutar površine ormarića za umivaonik već su „jednostavno“ postavljeni na policu. Ovaj aranžman ih sigurno čini udobnijim u upotrebi. Zahvaljujući mogućnosti izbora između mnogih oblika i veličina, umivaonici na radnoj površini od himacsa ili kerrocka savršena su kombinacija stila i lako se mogu prilagoditi bilo kom okruženju, od najklasičnijeg kupatila do modernog i dizajnerskog.

Nadalje, umivaonici na radnoj površini mogu se lako očistiti jer su u potpunosti izrađeni od keramike. Budući da je njihova površina potpuno slobodna neće biti teško izvršiti  detaljno čišćenje. Najnoviji trendovi u umivaonicima za kupatila preporučuju da se preferira zaobljeni oblik koji nekako može dati ideju o slivu vode. Na taj način kupatilo će odmah dobiti klasičniji izgled, savršen za koncept elegancije koji nameću sjajni časopisi. Ukratko, "činija" za radnu površinu je idealno rešenje za bilo koji tip stila, što omogućava mnogo fleksibilnosti i mnoštvo različitih rešenja, koja se mogu odabrati iz mnogih dostupnih modela za prilagođavanje kupatila.

Koje vrste umivaonika za kupatilo postoje
Na tržištu postoji toliko vrsta umivaonika za radne površine, koliko mašta kupca može da zamisli. Postoje modeli sa dubljim slivom i oni, s druge strane, koji više vole kvadratnu ploču, koja zauzima više površine, ali manju visinu.

Izbor  diktira lični ukus i prostor dostupan u vašem kupatilu. S druge strane, umivaonici  pružaju  dizajneru  mogućnost igranja sa prostorom i oblikom gde može da iskaže svoj  maksimalan izraz. Na tržištu možete naći kvadratne, ovalne, pravougaone, okrugle umivaonike za radne površine. Ne nedostaju ni složeniji oblici koji podsećaju na drevne činije ili tanke i ravne umivaonike, gotovo kao da su "kamenje postavljeno na policu kako bi voda potoka klizila". Idealno je da možete pronaći umivaonik koji se može dobro spojiti sa oblicima i bojama ostalih nameštaja za kupatilo kako bi stvorio  prijatnu harmoniju u kupatilu.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.