Pločice (Španija)

Filteri

Pločice koje kupite trajaće vam nekoliko decenija - jeftino nije uvek ekonomično i najskuplji izbor ne mora biti najbolji. Zato dobro odaberite. Kod nas možete naći veliki izbor pločica savremenog dizajna, po pristupačnoj ceni. Razmotrite svoje želje i mogućnosti, upotrebite maštu.

Pre nego što postavite keramičke pločice, uverite se da ste za taj posao angažovali najbolju osobu. Raspitajte se i proverite ličnost svojih majstora i prethodni rad. Temelj za podne pločice je takođe veoma važan, ako se ne pripremi pravilno, pločice mogu vremenom da se slome i puknu. Kvalifikovani majstor će vam dati tačne mere prostorije i koliko pločica, lepka i fuge morate kupiti. Prostor između pločica je stvar individualnog ukusa, ali obično je 3 mm za podne pločice, između 3-5 za rustične i pločice sa neravnim ivicama, od 5-8 mm za industrijske pločice, a između zidnih pločica prostor je obično preko 3 mm.

Uvek je najbolje kupiti prvoklasne keramičke pločice. Postoji razlog zašto su pločice podeljene u klase. Obično izgledaju isto na prvi pogled, ali nakon nekoliko godina ta razlika između klasa biće prilično vidljiva kada pločice treće klase počnu da pucaju i propadaju.

U našem asortimanu možete naći pločice od proizvođača iz Španije. Klikom na naziv proizvođača APE (Španija) možete videti galeriju slika i ponudu pločica. 

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.