Tuscania
Filteri

Kako su godine prolazile, iskustvo koje smo stekli, zajedno sa osetljivim pristupom koji je tipičan za ljude koji rade sa prirodnim proizvodima, odvelo nas je kreposnim putem i postalo ključno u svim odlukama koje donosimo i načinu na koji delujemo.

Danas su industrijalizacija procesa, pojava računara i stil upravljanja otvoren za promene i stalni razvoj ukusa i stila transformisali su „Toskaniju“, kako je od milja poznata na tržištu, pretvarajući je u kompaniju u oštrica; posao koji je nezavisan i slobodan za donošenje ambicioznih, pobedničkih odluka.

Kao rezultat, 2007. godina je bila godina velike promene kada su uložena važna ulaganja kako bi se zamenile naše proizvodne linije i stekle najnovije tehnologije kako bismo tržištu mogli ponuditi nove proizvode koji imaju koristi od novih alata. Rad u našim laboratorijama je u toku i paralelno se nastavlja, a sprovodi ga naš interni istraživački centar čiji je cilj isprobati nova tehnička i estetska rešenja i stvoriti površine, boje i završne obloge koji reprodukuju prirodne elemente, kao što su drvo, metali, tekstil i naravno terakota.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.