Umivaonici
Filteri

Kupovina umivaonika je dugoročna investicija. Kao najčešće korišćeni predmet u kupatilu, mora da kombinuje maksimalnu funkcionalnost i praktičnost sa estetikom prilagođenom vašem dizajnu enterijera.

Kod nas možete pronaći širok izbor umivaonika, od nadzemnih modela do dvostrukih umivaonika i višestrukih uz puno različitih dizajna i boja. U našoj proizvodnji imamo serijske umivaonike i umivaonike po meri. Slike umivaonika po meri možete videti ovde.

Iz naše ponude bismo posebno izdvojili naše umivaonike koji su najbolje prihvaćeni na tržištu, a to su: Atlantida, Aurora, Olimp, Ema, Iris i Perla.

Naši umivaonici su vrhunskog kvaliteta, izrađeni savremenom tehnologijom, od najkvalitetnijih kompozitnih materijala kao što su LG HI-MACS i Kerrock. Paletu boja za LG HI-MACS možete videti ovde, a paletu boja za Kerrock ovde.

Umivaonici koje proizvodimo su jedinstveni na tržištu, inovativni, savremenog dizajna, praktični i funkcionalni.

Pogledajte našu ponudu i slike umivaonika. Nadamo se da ćete među njima pronaći vaš umivaonik iz snova.

LG HI-MACS materijal – je mešavina 75% prirodnih minerala i niza pigmenata u akrilnom kalupu. Odličan je materijal za oblikovanje, sečenje i bušenje. Prijatan je na dodir, bez vidljivog sastava prilikom spajanja, tako da se može i popraviti bez vidljivih tragova, tvrđi i otporniji na habanje i prljanje od ostalih materijala, lak za održavanje.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.