Umivaonik po meri

Filteri

Mi izrađujemo umivaonike po meri i vašim željama, tako da se maksimalno iskoristi kutak u vašem kupatilu, koji je predviđen za umivaonik, i stvori prijatan i komforan ambijent u njemu.

Naši umivaonici po meri su vrhunskog kvaliteta, izrađeni savremenom tehnologijom, od najkvalitetnijih kompozitnih materijala kao što su LG HI-MACS i Kerrock. Paletu boja za LG HI-MACS možete videti ovde, a paletu boja za Kerrock ovde.

Umivaonici po meri koje mi izrađujemo su inovativni, jedinstveni na tržištu, i svaki umivaonik je priča za sebe, jer su dizajnirani i izrađeni po želji i merama kupca.

Pogledajte slike naših dosadašnjih radova, slike umivaonika po meri, naših dragih kupaca, koji krase njihova kupatila, i pronađite ideju za vaš novi umivaonik po meri. Mi smo tu da vašu ideju sprovedemo u delo, i izradimo vam, vaš umivaonik iz snova.

O materijalu:

LG HI-MACS materijal – je mešavina 75% prirodnih minerala i niza pigmenata u akrilnom kalupu. Odličan je materijal za oblikovanje, sečenje i bušenje. Prijatan je na dodir, bez vidljivog sastava prilikom spajanja, tako da se može i popraviti bez vidljivih tragova, tvrđi i otporniji na habanje i prljanje od ostalih materijala, lak za održavanje.

 

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.