Česta pitanja

Da li je moguće plaćanje na rate? Da moguće je ali samo u našim salonima

Da li mogu robu da naručim telefonom?   Poručivanje robe se vrši isključivo putem sajta (nije moguće putem telefona, email-a ili društvenih mreža).

Kako da znam da sam uspešno poručio robu?  Kada izvršite uspešnu kupovinu putem našeg sajta prikazaće Vam se stranica sa brojem porudžbine i porukom da ste uspešno poručili. Takođe dobićete mail sa svim podacima o vašoj porudžbini. Tokom dana će vas dodatno kontaktirati naš operater.

Da li robu šaljete van granica Srbije? Trenutno ne šaljemo ali možemo vas uputiti na naše distributere u Hrvatskoj,Crnoj Gori,Bosni,Makedoniji i Sloveniji.

Da li plaćam troškove isporuke? Ukoliko vrednost vaše porudžbine iznosi preko 30000 dinara troškovi isporuke su besplatni. Ukoliko su ispod navedene sume, troškove poštarine snosi kupac  po cenovniku brze pošte https://www.cityexpress.rs/cenovnik-domaci-transport/

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.