Odricanje od odgovornosti

Odgovornost za sadržaj

Mi kao pružaoci usluga u skladu sa relevantnim propisima  Republike Srbije odgovorni smo za sadržaj koji nudimo na našoj veb lokaciji, pa smo stoga sadržaj pripremili veoma pažljivo. Ipak, ne preuzimamo nikakvu odgovornost za tačnost, potpunost ili blagovremenost ponuđenih informacija. Takođe, ne preuzimamo odgovornost za bilo kakvu štetu koja direktno ili indirektno proističe iz upotrebe ove veb lokacije, osim u slučaju da se šteta može pripisati nameri ili gruboj nepažnji .

Autorska i srodna prava

Sadržaj koji objavi BANE DOO na ovoj veb lokaciji (naročito tekstovi, ilustracije i fotografije) podležu propisima o zaštiti prava inetelektualne svojine Republike Srbije. . Svaka druga upotreba, naročito umnožavanje, širenje i stavljanje na raspolaganje široj javnosti, zahteva našu prethodnu pisanu saglasnost. Autorska  prava  trećih lica se poštuju i podržavaju u svim slučajevima gde mi nismo vlasnici ili autori predmetnog sadržaja.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.