Uslovi korišćenja

 

Korišćenjem ovog web sajta prihvatate uslove i ograničenja korišćenja kao i sve izjave o odgovornosti vlasnika sajta i administratora. Ukoliko ne prihvatate ove uslove, ne možete koristiti usluge sajta. Korišćenjem usluge, smatra se da Vi razumete i prihvatate sve pomenute naznake. Smatramo da od tog trenutka pa nadalje, usluge koristite pod naznakama pravila i odredbama odgovornosti. Opšta pravila sajta naglašavaju odgovornost prema pojedinim delovima sajta i moguće upotrebe podataka. Pravila se primenjuju na sve usluge i delove sajta. Da biste mogli da koristite usluge, prvo morate da prihvatite uslove korišćenja usluge. Ne možete koristiti usluge ako ne prihvatite uslove.

- svi podaci na sajtu su dostupni posetiocima

- prilikom porudžbine morate biti svesni pravila prodaje i pojedinačnih uslova za proizvod koji poručujete pre svega rok isporuke i način isporuke i biti saglasni sa tim uslovima pre same porudžbine.

- prilikom porudžbine i prihvatanja uslova korišćenja Vi potvrđujete da ste dobro videli proizvod koji naručujete, da ste upoznati sa svim karakteristikama i specifičnostima proizvoda, da ste na osnovu toga izabrali tačnu dimenziju proizvoda koji Vam je potreban ( širina, dužina, visina ) i da ste videli i proučili tehničko uputstvo i crteže. Nameštaj ili druga roba po posebnoj meri kupca se ne može menjati niti vratiti i takođe ne podleže zameni bilo koje druge robe.

- neke slike proizvoda nisu konkretna slika proizvoda koji je u ponudi već to može biti slika istog proizvoda u jednoj dimenziji ili boji, dok se nudi druga dimenzija istog proizvoda npr. kada, tuš kabina ili kupatilski nameštaj. Takođe nekad slika kade u nadgradnoj varijanti može da služi kao opis ponude te iste kade u ugradnoj varijanti, ili je slika nameštaja u jednoj boji, a piše da je druga boja. U nazivu i opisu proizvoda stoji tačno ono što se dobija prilikom porudžbine. Upotrebom sajta saglasni ste da vlasnik i administrator sajta nije odgovoran ako dođe do neke zabune prilikom upotrebe sajta. Za sve dodatne informacije o spornom proizvodu postoji kontakt na koji može biti prosleđeno pitanje.

- cene na sajtu nisu zvanični cenovnik preduzeća Bane doo već se ažuriraju prilikom promene cena u zvaničnom cenovniku, tako da postoji mala mogućnost da neke cene na sajtu mogu biti netačne u datom momentu. Vlasnik sajta i administrator nisu odgovorni ukoliko se to desi prilikom upotrebe sajta, vlasnik zadržava pravo promene cena u svakom trenutku.

- lični podaci ukoliko se koriste su zaštićeni i nisu javno objavljeni

- vlasnik sajta ima pravo na izmene kataloga, sadržaja, cena, brisanje sadržaja i druge aktivnosti na sajtu

- vlasnik sajta nije odgovoran za eventualne prekide i nedostupnost informacije preko ovog sajta i njegovih servisa

- svi korisnici su automatski saglasni sa pravilima sajta

- vlasnik sajta i administrator kao i provajder ne odgovaraju za rad bilo kog servisa sajta

 

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.