Načini isporuke

Hvala Vam što se interesujete za našu robu i njen način isporuke!

Naš cilj je da roba koju ste kod nas kupili stigne u najkraćem roku do Vas!

KAKO ISPORUČUJEMO ROBU

Kupljenu robu isporučujemo našim vozilom u Subotici, Novom Sadu i Beogradu ili kurirskom službom na teritoriji cele Srbije u zavisnosti od iznosa kupljene robe.

Kupljenu robu takođe možete preuzeti lično, u našim salonima AquaHome Novi Beograd, Zemunska 22 , AquaHome Subotica, Segedinski put 57, kao i salon kuhinja Batinska 34, Subotica. To podrazumeva da Vi Vašim vozilom dođete i preuzmete poručenu robu.

Sanitariju I  keramiku ne isporučujemo brzom poštom zbog mogućnosti loma.

ROK ISPORUKE

Rok isporuke je do 7 dana.

CENE ISPORUKE

Kupljenu robu iznad 30.000,00 dinara mi isporučijemo našim vozilom o našem trošku na teritoriji Beograda i Subotice (osim pločica). Robu iznadi 100.000,00 isporucujemo o našem trošku u krugu od 100 km od Beograda. Isporuka ne podrazumeva i istovar do stana. Kupljenu robu ispod 30.000,00 dinara isporučujemu putem kurirske službe o trošku kupca. 

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi je u stambeni prostor, već samo do ulaza u kuću ili zgradu. Međutim, za kupce kojima je usluga unošenja robe u stambeni prostor bitna ili neophodna, nudimo mogućnost odabira kurirske službe koja nudi i ovakvu uslugu. Ukoliko želite da Vam kurirska služba unese robu na adresu, molimo Vas da nas kontaktirate kako bismo Vam kupljenu robu poslali kurirskom službom koja radi ovu uslugu. To možete učiniti na broj našeg Call-centra: 024/4561-186 , 024/4561-187 i 064/829-3603

OBAVEZE KUPCA PRI PREUZIMANJU ROBE

Molimo kupca da po prijemu robe odmah proveri robu na eventualna oštećenja. Po prijemu robe kupac dobija otpremnicu sa fiskalnim računom i narudžbenicu, na kojima svojim potpisom potvrđuje: da je robu primio u ispravnom stanju, bez oštećenja i da je za Kolpa-san, Bane, Grohe, Unitas, Aquastil proizvode koji podležu garantnom roku preuzeo garantni list i fiskalni račun.

Naknadne reklamacije se ne uvažavaju.

CALL- CENTAR:

Za sva dodatna pitanja, dogovore ili predloge, obratite se našem Call-centru : 024/4561-186, 024/4561-187 i 064/829-3603, a mi ćemo se potruditi da nađemo najbolje moguće rešenje za relizaciju Vaše narudžbe!

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.