Antibakterijske pločice Ragno

Ukupna zaštita koja nas uvek brani
CleanOut je antibakterijska tehnologija za keramičke podove i zidove sposobna da inhibira rast i razmnožavanje patogenih mikroorganizama, kao što su bakterije i gljivice, smanjujući bakterijsko opterećenje do 99,9% i neutrališući loš miris. Ekskluzivni tretman na bazi srebra, nepovratno integrisan u keramički proizvod, stalno je aktivan na površini i spreman za puštanje danju i noću.
Srebrni joni su aktivni oblik elementarnog srebra, vezuju se za ključne proteine mikroorganizama uskraćujući im sposobnost da dišu i razmnožavaju se.
Zahvaljujući visoko efikasnom mehanizmu za otpuštanje, CleanOut garantuje visoke performanse, maksimalnu trajnost i integritet proizvoda.

RAGNO CleanOut
Prednosti sigurnog i uvek aktivnog antibakterijskog tretmana

Do 99,9% efikasno protiv štetnih bakterija
Antimikrobna tehnologija sa jonima srebra deluje direktno na metabolizam bakterija, sprečavajući njihov opstanak i razmnožavanje. 

Trajan tokom vremena, nesenzibilan na habanje,
CleanOut je nepovratno integrisan u keramički proizvod tokom proizvodnog procesa, bez narušavanja estetike, funkcionalnosti ili trajnosti površina.

Hladnije i zdravije okruženje
Inhibiranjem rasta i razmnožavanja mikroorganizama, CleanOut takođe deluje protiv mirisa koje životnu sredinu čini zdravijom, svežom i prijatnijom za miris.

Odobreno za kontakt sa hranom
Antimikrobna zaštita deluje na sprečavanje rasta bakterija uobičajeno odgovornih za bolesti koje se prenose hranom poput Salmonele i Campilobactera.

Maksimalno testirana efikasnost
Efikasnost CleanOut-a zagarantovana je najstrožim međunarodnim testovima i u skladu je sa standardom ISO 22916.

Poboljšava čišćenje površina
CleanOut se neprestano suprotstavlja razvoju bakterija i gljivica, osiguravajući vrhunski nivo čistoće između jedne i druge intervencije.

Bezbedno za ljude i životnu sredinu
Formulacija CleanOut na bazi srebra čini tretman potpuno bezopasnim za zdravlje ljudi i životinja i ne oslobađa štetne materije za životnu sredinu.

Aktivna i kontinuirana zaštita h24
Ekskluzivna formulacija sa jonima srebra čini antimikrobnu zaštitu uvek aktivnom, 24 sata dnevno, tokom celog života keramičke površine.

Otkrijte Eterna , novu kolekciju napravljenu sa CleanOut antibakterijskom zaštitom.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.