Birajte obojeno umivaonike

U boji lavaboa  su nesumnjivo ušao među glavnim trendovima u kupatilskog nameštaja . Probijajući se kroz nove materijale, boje i praktičnija prostorna rešenja, lavabo u boji za kupatilo takođe dobijaju posebno mesto . Bez obzira da li su izabrani u toplim tonovima ili odabrani za svetle nijanse, oni nesumnjivo predstavljaju detalj koji ima moć da revolucioniše izgled vašeg kupatila, usklađujući ga sa dizajnom ostatka kuće.

Bela boja svakako predstavlja suštinski i minimalan izbor, onaj koji ne dozvoljava velike greške. Ali zašto se ne bismo fokusirali na nešto novo što jednim pogledom može osvetliti nameštaj u našem kupatilu? Stoga smo spremni da se prepustimo jarkim nijansama, pastelnim nijansama i tonovima materijala .

Moderni umivaonici u boji 2021. godine su neprozirni, svilenkasti, ne nužno koordinirani i komuniciraju sa modernošću i sposobni su da daju ličnost i naprave oplemenjena kupatila svih vrsta.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.