Dizajn kuhinje: Kako odabrati pravog profesionalca?

Pokazalo se da su dominantni faktor koji stimuliše pojedinca na kupovinu EMOCIJE. Da tačno. Emocije. Naučnici iz marketinga su u stvari shvatili kako je iracionalni deo čoveka presudan u uticaju (i modeliranju) kupovnog ponašanja, mnogo više od kognitivno-racionalnog. Ukratko, mi odlučujemo da kupimo proizvod oslanjajući se na naš najiskreniji deo, koji se sastoji od instinkta i percepcije, a ne od razuma i logičkog smisla. Ovo se odnosi i na kupovinu kuhinje (ili nameštaja u ostalim prostorijama kuće). Činjenica je da ne uzimate samo kućni nameštaj, već stvarate svoju osećaj: to je, na primer, izražavanje sebe dizajnom, ali pre svega sposobnost da živite u svojim prostorima kako želite i kao uvek. željeni.

Samo na ovaj način možete reći da ste napravili pravi izbor. Kuhinja je složeno okruženje, ona je koncept. Iz tog razloga, oni koji improvizuju profesiju ne mogu improvizovati njegov dizajn. Kuhinja je okruženje koje zaslužuje posebnu pažnju tokom proučavanja i analize prostora, jer je to bogatstvo koje ćete učiniti nekoliko, vrlo malo puta u životu.

Veoma je važan odnosu koji ćete imati sa prodavcem i o tome kako će se pokazati sposobnim da bude koristan u odnosu na vaše potrebe. Sigurno tehničke veštine, takođe (duboko) znanje iz ovog sektora, ali profesionalac za vas je figura koja mora da pobudi poverenje i uli vam osećaj empatije koji će vam omogućiti da uspostavite ljudski odnos sa njim, kao i razmenu komercijalni. Vreme provedeno s vama, na osnovu složenosti okoline, ne sme biti ni previše (da ne bude dosadno), niti premalo (da ne bude površno i ishitreno). Ako je u praksi odgovorio na sve vaše sumnje, pitanja ili strahove, sigurno će dobro obaviti svoj posao. U tom smislu, jedna od vodećih linija naših usluga, i ono po čemu smo najrazličitiji, jeste upravo dizajn, suština modernog, fleksibilnog i otvorenog načina rada za slušanje i interakciju sa kupcem. Mi smo tu zbog vas da vaš prostor učinimo lepsim i praktičnim

Želimo da vaše iskustvo kupovine bude prijatno jer srce kuće vaše kuhinje su naše.

 

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.