Kako parfemisati kupatilo prirodnim metodama: nepogrešiv savet

Odvodne cevi održavajte čistima
Cevi nikada ne treba zanemariti, kontinuirano čišćenje garantovaće ne samo dobar miris, već će sprečiti da se cevi začepe. Jednom nedeljno napravite mešavinu vode i sirćeta, evo kako. Zakuhajte vodu, zatim dodajte belo vinsko sirće , sada sipajte bikarbonat u sudoper bidea i sudopera, sipajte vodu i sirće i zatvorite poklopcem.

Deodorizujte toalet
Možda biste razmišljali o nalivanju dezodoransa koji možete dva puta dnevno napraviti kod kuće u svom čistom toaletu. Možete pripremiti neke  tablete koje ćete staviti u toalet.   Prvo prosijanu sodu bikarbonu stavite u plastičnu posudu, a zatim sipajte limunov sok i belo vinsko sirće. Špatulom sve dobro izmešajte, izbegavajući stvaranje grudica. Sada sipajte vodonik-peroksid i na kraju ulje čajevca. Sada prebacite u kalup i pustite da se dobro učvrsti. Sada je spreman za upotrebu.

Uradi sam domaći miris
Da se ​​pripremi za nekoliko minuta. U posudu stavite 4 kašičice sode bikarbone i 4 šolje vrele vode, snažno promešajte i dodajte 16 kapi mirisnog esencijalnog ulja, šta god želite. Sada kada parfimer možete staviti na policu ili na komad nameštaja, to zavisi od toga kako je postavljeno kupatilo. Takođe možete postaviti korpe sa suvim cvetovima lavande.

Upijte vlagu
Kupatilo je soba u kući u kojoj postoji veći vlažnost tako da bi bilo bolje da se stavi apsorbera vlage. Takođe je korisno kada je kupatilo samo po sebi vlažno,  soda bikarbona je sastojak koji pomaže upijanju vlage.  Samo stavite malo sode bikarbone ili krupne soli u posudu i ostavite je neko vreme otvorenu i stavite je na mesto koje se ne može prevrnuti. Zatim povremeno proveravajte, zamenite po potrebi.

Često menjajte vodu iz držača četke za toalet
Ako ostavite vodu u držaču četke za toalet nekoliko dana, može mirisati loše. Pored toga, mogu se stvoriti klice i bakterije, pa ih uvek treba sanirati, samo ih potopite u rastvor sa vodom i belilom ili drugim deterdžentom za odmašćivanje i dezinfekciju.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.