Kako sakriti cevi u kupatilu

1. Ako nemate veliki budžet za zamenu postojećih uređaja proizvodima koji imaju skrivene cevi, ovo je rešenje. Posebne kutije za sakrivanje vodovodnih cevi u kupatilu su dobra alternativa. Da biste to uradili, biće vam potrebni merna traka, ekseri, čekić i testera, kao i komadi drveta. Ako cevi prolaze duž poda na niskom nivou, kutija stvorena za njihovo sakrivanje može se koristiti kao polica. Takođe možete obojati vodovod tako da odgovara boji zida i više ga blendati ako vam se čini da je izrada kutije previše komplikovana.

2. Ormarići za kupatilo pružaju jednostavan i efikasan način sakrivanja vodovodnih cevi u vašem kupatilu. Kupatilski nameštaj kombinuje umivaonik i ormar u jednu jedinicu koja štedi prostor i pruža odličan način da sakrijete vodovod oko umivaonika.

3.Umivaonici sa stubićem su idealni za sakrivanje cevi i nije teško zameniti stari umivaonik novim i elegantnim. Umivaonici su dostupni u širokom spektru veličina kako bi odgovarali bilo kom kupatilu, modernim i tradicionalnim stilovima, a najvažnije je da ih je najlakše instalirati. Viseći umivaonici nude još jedno rešenje, jer se cevi mogu maskirati hromiranim sifonom. Odvodi imaju hromiranu završnu obradu koja se lako integriše sa ostalim dodacima za kupatilo, kao što su tuševi i slavine

4. Cevi koje prolaze oko zidova mogle bi se sakriti izgradnjom zida od gipsane ploče. Ekonomska opcija idealna za veća kupatila. Biće vam potreban profesionalac za izradu gipsanih ploča i vodoinstalater za premeštanje umivaonika i sanitarnog čvora tako da se savršeno uklapaju u novi zid.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.