Kuhinje sa ostrvom

Opremite kuhinju sa ostrvom. Kuhinje sa ostrvom izdvajaju se od ostalih po veličini i raznolikosti dodataka s obzirom na to da će za opremanje kuhinje sa ostrvom biti važno da imate dovoljno veliku prostoriju u dubini i širini. Kuhinje sa ostrvom veoma podsećaju na profesionalne kuhinje za ugostiteljstvo i vrlo su funkcionalne jer stvaraju savršen radni trougao, zahvaljujući kojem će kuhinjske aktivnosti biti fluidne.

OPREMLJANJE KUHINJE SA OSTRVOM: OGRANIČENJA

Sa organizacione tačke gledišta, ostrvo može delovati i kao operativno područje (u njemu se nalazi ploča za kuvanje i / ili sudoper) ili kao velika potporna površina za pripremu / konzumaciju obroka. Međutim, posebno u slučajevima kada mora da deluje kao operativni element, dizajn kuhinje sa ostrvom zavisiće od izvodljivosti električnih i vodovodnih sistema. Na primer, tamo gde nije moguće dovesti gasovod (za koji je potrebna cev koja ide do poda, zatvorena u veću cev i koja ima otvor sa spoljne strane), mora se odabrati indukciona ploča za kuhanje; dok bi, naprotiv, takođe postojala potreba za izduvnim gasovima i električnim vodom za aspiratorom i za grejne ploče

Ukratko, ostrvsko rešenje, posebno u opremanju modernih kuhinja, poboljšava prostore i dodaje multifunkcionalnost koja takođe koristi izgledu okoline. Visina pulta, na primer, zahteva upotrebu ne stolica već stolica sa modernim linijama, od čelika ili polikarbonata. U isto vreme, ako planirate da instalirate prostor za kuvanje direktno na radnoj površini, imaćete mogućnost da izaberete napa koja teži, ali i namešta. U tom smislu možete birati između različitih uređaja na zaista visokom nivou.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.