Kupatilo u bojama

Boje, prirodni materijali i skladni oblici nesporni su protagonisti okruženja kupatila.

Pamtimo sedamdesete kao vreme kada ste svoje kupatilo ukrašavali prilično blistavim keramičkim bojama, sve strogo u sjajnom finišu, poput nerca, šampanjca, zelene paprati, šaputane ružičaste boje.
Posle toga, tržište se okrenulo univerzalnoj boji, koja bi objedinila sve, kako za komercijalna pitanja, tako i za potragu za promenama.
Tako je rođena nova era koju karakterišu bela boja za sanitarne uređaje i hromirani završni sloj za slavine.
Ali kao što znamo, trendovi su se vratili i tako se danas nalazimo više nego ikad, u fazi nove i duboke transformacije elemenata koji opremaju kupatilo, u moderniji i svežiji ključ nego sedamdesetih.

Od svetlih nijansi do toplijih i mekših, svaka senka predstavlja svoj prostor i odnosi se na ono što nas najviše predstavlja. Stalna potraga za novim kombinacijama i izvanredna želja da se razbiju prethodni obrasci, sve više definišu karakter i ličnost u izborima.

Sve ovo postavlja beskonačne kombinacije boja, ponekad stvarajući nesigurnost oko toga koje je najbolje i trendovsko rešenje. I upravo iz tog razloga ne postoji „prava boja“ za vaše kupatilo, već ono što svaka boja izaziva u našoj psihi.
Ovde ćete pronaći jednostavne smernice da biste razumeli koja od nekih boja može da poboljša vaše okruženje u kupatilu, na osnovu svetlosti, veličine sobe i onoga što vas najviše predstavlja i čini da se osećate „kao kod kuće“.
Svestran i svetao je BELI. To čini kvadraturu širim i može se lako smestiti u klasično i moderno okruženje. Uz sve ide i bela!

Univerzum koji treba otkriti

Paleta NUDE boja, u rasponu od bež preko pudera do ekru. Izuzetno rafinirani, kako za keramiku, tako i za podove i zidove, prenose eleganciju i vanvremensko i bezvremensko kupatilo.
SVETLO PLAVA oduvek je bila boja koja razlikuje kupatilo kao sobu inspirisanu vodenim svetom. Njegove opuštajuće nijanse daju mu ugodnu i opuštajuću atmosferu.
Efekat kamena, nijansa leda, londonski dim ili saobraćaj: SIVO je definitivno ad hoc rešenje za stvaranje minimalnog i modernog okruženja, koje nam omogućava da lako kombinujemo ostale dodatke u boji, stvarajući tako zadivljujuće kontraste.

Sada ostaje samo da odaberemo! Biće jako zabavno, a rezultat će biti kupka ... u boji!

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.