Moderne pločice za kupatilo: novi trendovi u 2021 g.

U narednim postovima bavićemo se novim idejama i trendovima koji nas čekaju u 2021 godini. Prvi blog vezan je za kupatilo ...

Ako planirate da obnovite svoje kupatilo sledeće godine, važno je da znate i  glavne trendove pločica u 2021. godine. Savet dizajnera enterijera je da će mermer, imitaciju drveta i prirodne boje za sledeću godinu biti glavni trend u oblasti pločica

CRNI MERMER

Crna izgleda elegantno i luksuzno. Možete uspešno kombinovati mermer sa drugim završnim materijalima. Većina proizvođača sada nudi pločice duboke crne boje. Da biste ukrasili kupatilo, možete odabrati ne samo prirodni mermer već i njegovu imitaciju.Crna se savršeno uklapa sa modernim konceptima dizajna kupatila. Takve pločice su pogodne za dekoraciju ako želite da dobijete prefinjen i strog enterijer. Neophodno je shvatiti da obilje crne boje može preplaviti unutrašnjost, pa kupatilo treba da bude ispunjeno nameštajem svetlijih nijansi ili kombinovano sa drugim završnim materijalima.

Možete koristiti mermerne pločice na podu, zidovima, pa čak i radnoj površini. Mnogi dizajneri preporučuju upotrebu dve kontrastne boje pločica unutra. Prema tome, crna boja često služi kao dodatak svetloj nijansi. Ova opcija dizajna usklađuje prostor i izgleda elegantno. 

Crne pločice su izvrsna opcija za ukrašavanje tuš kabine. Takođe se može poslužiti kao kontrastna obrada, mali fragment ili mozaik. Jedino što treba zapamtiti je da pločice ne smete čistiti agresivnim sredstvima.

3D EFEKAT

Iluziju trodimenzionalnog prostora u kupatilu možete stvoriti uz pomoć trendi 3D efekta 2021. Ova opcija je pogodna za malu površinu kada treba da vizuelno proširite veličinu. U unutrašnjosti kupatila, dizajneri preporučuju kombinovanje 3D pločica sa jednobojnim bojama. U malom kupatilu, mali odvojeni fragment sa ovim efektom će izgledati dobro.

Volumetrijske reljefne pločice biće izvrsno rešenje za ukrašavanje zidne ploče. Sa takvim premazom možete urediti sliku, koja će unutra izgledati vrlo neobično. Ako ste ljubitelj dinamičnog modernog stila, volumetrijske pločice su pravi izbor.

Uz pomoć pločice možete kupatilo pretvoriti u prelepi okean, vilinsku šumu, tropsko ostrvo. Pločice se proizvode pomoću novih tehnologija. Na površinu materijala nanosi se poseban ugljenični sloj. Tehnologija Microlens vam omogućava da simulirate geometrijske oblike ili trodimenzionalne slike.

IMITACIJA DRVETA

Imitacija drveta ostaje na vrhuncu popularnosti dugi niz godina. Ove pločice imaju teksturnu površinu, savršeno oponašaju prirodno drvo i idealne su za ukrašavanje tuš kabine, radnih ploča i posebnih unutrašnjih površina.

Pod od pločica koji imitira parket ili drveni mozaik izgleda veoma impresivno u kupatilu. Ova opcija se široko koristi u vintage stilu. Materijal je takođe pogodan za zidne obloge.Imitacija drveta stvara prijatnu atmosferu dobrodošlice. Materijal se može koristiti za stvaranje potrebnih naglasaka u unutrašnjosti i isticanje funkcionalnih područja. Preostala područja možete ukrasiti pločicama neutralnih boja.

 

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.