Muško kupatilo: ideja za uređenje kupatila sa stilom

Šta najviše utiče na vaše ideje o uređenju kupatila? Prostor, trendovi, jednostavnost i vaš pol. Zapravo, u zavisnosti od toga da li ste muškarac ili žena, stil u kupatilu se menja.Zato smo odlučili da onima koji u mahnitoj potrazi za idejama naznačimo 3 ideja za stvaranje muškog kupatila sa stilom.Čovek je obično naivniji, izostavljajući odluke koje u kupatilu zaista mogu da promene (ne ljuti se, znaš da je to istina).

Vintadž boje i oblici

Koji čovek ne voli tamne boje i oštre kontraste?
Pod pretpostavkom da su smele i prodorne boje visoko cenjene u nameštaju, one nisu uvek najbolji izbor! Takođe je važno uzeti u obzir i druge aspekte kupatila: osvetljenje, osećaj koji želite da imate kada ste pod tušem nakon dugog radnog dana, a u širem kontekstu i harmoniju boja koja postoji. nalazi se između dnevnog i spavaćeg prostora.

Izbor tuš kabine

Tuš kabina će biti vrhunac vašeg kupatila.
Vrlo često se prostranog komada nameštaja dragovoljno odriču da bi dali važnost i prostor tušu velikodušne veličine, možda kabini za tuširanje.

Dobrodošli su prostrani, udobni tuševi, pogotovo ako unutra nema klasične šipke za tuširanje i ako postoji vrlo velika glava za tuširanje.

Koristite pribor za kupatilo

Kupatilski dodaci nisu „dodatni“ predmeti, ali će vam biti vrlo korisni, a takođe će ih ceniti i vaši gosti. Nema ništa neprijatnije od toaletnog papira na podu, četkice i paste za zube u providnom staklu i proizvoda za tuširanje na podu. Postoji mnoštvo dodataka za kupatila za sve budžete i sve oblike.

 

 

 

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.