Promena daske za wc šolju

Znajte model toaleta
Korisnik ne zna (tačnije, gotovo nikada) model toaleta koji je instalirao u kući; vrlo često je, zapravo, poznat samo proizvođač ( Pozzi Ginori, Ideal Standard, itd. ) koji, međutim, ima širok spektar modela ( ovalni, kvadratni ili nepravilni ) koji su izuzetno slični jedan drugom, ali nisu zamenljivi.

Ovde, dakle, počinjemo da merimo sedište ( širina, dužina, udaljenost za fiksiranje ) i na mreži tražimo modele za koje se veruje da su pogodni; aktivnost, koja može da rezerviše gadna iznenađenja i natera vas da potrošite mnogo više novca nego što je u početku predviđeno.

Sedište najnovije generacije
Rešili ste da zamenite wc dasku , onda, dobro je da se razmotri uzimanje "najnovije generacije", ili takozvani " soft close " (ili usporen / amortizovano spuštanje), što spušta polako .Ovaj sistem, iako skuplji od tradicionalnog, štiti proizvod od lomova usled iznenadnog slučajnog spuštanja daske, uz relativno dosadnu buku. Još jedna posebnost ne samo ove vrste pokrivača toaleta su „šarke za brzo oslobađanje“ (koje se nazivaju i brzo otpuštanje), a koje omogućavaju uklanjanje cele ose, omogućava vam temeljitije i preciznije čišćenje toaleta.

Konačno, takođe materijali igraju fundamentalnu ulogu, kako sa stanovišta troškova, tako i trajanja samog proizvoda; kreću se od jeftinije termoplastične smole, čija je cena nekoliko dinara, preko termoreaktivne smole, preko obojenog MDF drveta, pa sve do mnogo skuplje poliesterske smole.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.