Ragno Italijanska keramika

Marka Ragno jedan je od istorijskih protagonista razvoja i uspeha italijanske industrije keramičkih pločica u svetu.
Osnovan 1949. godine u Sassuolu, Modena, postao je glavni junak rasta italijanskog keramičkog okruga, diferencirajući se u proizvodnji premaza za dom i 1960-ih i 1970-ih u proizvodnji zastakljenih podnih i zidnih pločica za različite segmente građevinska industrija na nacionalnom i međunarodnom nivou.

Uvođenje naprednih i automatizovanih proizvodnih tehnologija početkom 1980-ih povezano je sa redefinisanjem komercijalne i marketinške strategije koja je sve više orijentisana na potrebe kupaca i tržišta, sa posledičnim razvojem širokog spektra proizvoda na mreži sa trendovima, stilovima i ukusima potrošača.

Ragnoovu ponudu danas odlikuju precizna i pouzdana rešenja, u skladu sa najnovijim trendovima u dizajnu enterijera i nameštaja, ali kojima je suđeno da potraju tokom vremena. Ragno nudi kompletan i sve „specijalizovaniji“ asortiman podnih i zidnih pločica za enterijere i eksterijere od porcelanskog kamena, monoporan u belom telu i mozaicima, kao i dijaloge sa svetom dizajna kroz modularna i fleksibilna rešenja koja pokrivaju svet kuće i šire samo.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.