Rustična kuhinja - kuhinja iz snova

U današnje vreme ugrađena kuhinja više se ne može smatrati isključivo nameštajem za seoske kuće ili taverne, već je naprotiv sinonim za eleganciju i idealna je za gradske stanove, upravo za  iskorišćavanja manjih prostora i stvoriti idealno mesto za beg od buke i svakodnevne rutine. Ova vrsta kuhinje je u stanju da odmah ponovo stvori poznato i ugodno okruženje, poput kuhinja iz prošlosti, i da kombinuje tradiciju i inovacije. Mnoge porodice su nedavno odabrale ovu vrstu rešenja, oslanjajući se na Bane doo da pažljivo odabere svaki detalj i kreira kuhinju iz snova.

Jednostavan i ostareli nameštaj

Da biste svoju rustičnu kuhinju opremili sa ukusom, važno je ne preterati. Dovoljno je nekoliko komada nameštaja, pažljivo odabranih, neki zastareli komad nameštaja, možda ponovo korišćeni ili ručno izrađeni od strane stručnih majstora i stoga jedinstveni i 100% originalni. Upotreba materijala kao što su drvo, kamen i mermer je obavezna: samo na taj način biće moguće stvoriti prirodno, toplo i prijatno okruženje koje želite. Prepustite se odabiru između drevnih i velikih kamenih peći, fino ukrašeni mramornu sudoperu, čvrsti drveni trpezarijski stolovi.

Najčešće korišćene boje

Izbor nijansi za ukrašavanje zidova i plafona vaše rustikalne kuhinje od fundamentalnog je značaja, kao i izbor boja uređaja. Ako je vaš pod izrađen od drveta ili terakote, idealno je da ga kombinujete sa toplim i jesenskim bojama poput narandžaste, žute ili svetlo braon. Ako je, pak, veliki deo kuhinje napravljen od kamena ili mermera, preporučuje se prelazak na hladnije i nordijske nijanse, poput plave, svetlo plave, zelene i prljavo bele.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.