Sajam keramika Valencia 2023

Postoji mnogo prelepih tipova u modernim kolekcijama keramičkih pločica za 2023. godinu. Neki modeli se koriste za ukrašavanje zidova i podova u zatvorenom prostoru, dok se drugi koriste za tapaciranje zidova napolju. Postoji mnogo opcija za pločice pored bazena.

Vrste keramičkih pločica za 2023
Prelepe keramičke pločice za 2023. godinu koje se koriste u dekoraciji podova i zidova imaju više od dekorativne funkcije. Zahvaljujući njoj, površine stiču određena svojstva performansi. Na osnovu tipova završnica, postoji nekoliko vrsta i dimenzija keramičkih pločica.

I u ovoj godini mozete pronaci dizajn calacate i raznim sarama koja se kombinuje sa drvetom. Kompanija NEW tiles je ove godina izbacila interesantu seriju drveta u plocama dimenzije 60x120. Akcenat je ove godine bio i na plocice koje imitiraju tapete sa cvetnim dezenima raznih dimenzija.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.