Tapet u kupatilu, a što da ne

Tapete su ponovo u modi
Podseća li vas tapeta i dalje na bakin dom?
Dobro je početi zaboravljati sliku požutelih zidova i nošenih cvetnih boja.
Da, jer se tapete, nakon godina propadanja, definitivno se vraćaju u modu, ali sa novim, svežim i ponovljenim izgledom.

Zasluga nije samo u modernim i živopisnim teksturama već i, pre svega, u tehničkim inovacijama. Novi premazi su prozračniji, otporni na promene vremena i temperature, lako se postavljaju i uklanjaju.

Tapete u kupatilu - odlična ideja!

Ako se ideja da tapetirate sobu kao podložnu vlažnosti i prskanju vode kao kupatilo može izgledati ludo, u praksi nije. Jer su se tapete, kao što smo rekli, toliko razvile da poprimaju neke specifične tehničke karakteristike, pre svega propustljivost i mogućnost pranja, da bi ih učinile pogodnim za bilo koje mesto.

Ako ste i dalje sumnjičavi, pokazaćemo vam neke prednosti tapeta u kupatilu, koje verovatno niste uzeli u obzir.

Pod pretpostavkom da morate da kupite ad hoc proizvode, koji su testirani i dizajnirani posebno za vlažno okruženje, dakle sposobni da se odupru pari i vodi bez rizika od plesni i kondenzacije, tapete mogu biti izvrsna alternativa pločicama.

Da li je tapeta jeftinija od pločica?

U poređenju sa glomaznim i skupim popravljanjem ili zamenom pločica, tapete mogu izgledati kao blagoslov!

Ako imate malo ručnih veština, možete ga primeniti samostalno, oslanjajući se na uradi sam, ali takođe i ako se radije oslanjate na stručne ruke, a to je poželjniji izbor, vreme potrebno za ugradnju i neudobnost posla u radu. kuće su znatno smanjene u poređenju sa klasičnom oblogom zgrade.

Isto važi i za renoviranje: zamena tapeta je mnogo jeftinija od popločanog zida. Ujedno na samom zidu možete izabrati foto tapetu motiva koji vam se svi

 

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.