TV postolje -nameštaj -trend za 2021 godinu

U modernim enterijerima televizori sa ravnim ekranom su pričvršćeni za zid. Sve ređe možete naći televizore kako stoje na postolju. Ali relevantnost TV kabineta nije izgubljena. Nameštaj je stekao originalne oblike i proširio nivo funkcionalnosti. Nove ideje se pojavljuju svake godine. Otkrijmo koji modeli TV postolja će biti u trendu 2021. godine.

Skladan izbor uključuje kombinaciju postolja za televizor sa opštim enterijerom sobe. Izbor jednostavnih  modela koji odgovaraju bilo kojem stilu neće izaći iz mode. Oni postaju osnovni elementi opremanja za zanimljive detalje. Ako na njih ne stavite televizor, tada će praktični nameštaj služiti za skladištenje potrebnih predmeta i stvaranje holističkog dizajna.

Neophodno je uzeti u obzir proporcionalnost nameštaja sa širinom televizora, tako da je vizuelni prostor organski popunjen. Dizajneri ne preporučuju odabir uskih postolja, jer televizor koji stoji može pasti, a kada se postavi na zid, izgledaće nesrazmerno velik. Široki modeli su skladniji. Raspoređivanjem unutrašnjih elemenata različite visine na postolju, uvek je moguće vizuelno suziti prostor ako je potrebno.

Trend za 2021. godinu biće televizori sa mekim osvetljenjem koji oblikuju estetsku percepciju enterijera. Vaša soba će izgledati puna svetlosti i vazduha.

Trend novih sezona je pozicioniranje na visini od 10-50 cm od nivoa poda. Ako se potrudite da sledite trendove iz 2021., postavite ormar što je moguće niže. Morate odabrati jednostavan dizajn bez nepotrebnih detalja i bolje bez ručica ili strogih geometrijskih oblika. Izaberite mirnu, čvrstu boju.

 

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.