Vreme praznika u vašem kupatilu

Da li imate još ukrasa ili kuglica za drvo koje ne koristite i ne znate gde da ih stavite? Možete ih obesiti na okvir zavese za tuširanje da biste dodali nekoliko boja u boji.

Često jednostavni venac može dati običnom kupatilu dašak božićne čarolije. Možete ga okačiti iznad sanitarne opreme, na unutrašnjim vratima ili ukrasiti obod ogledala.

Ako ste, pak, osoba koja više voli minimalne detalje, dovoljne su jednostavne grančice u kombinaciji sa nekim mirisnim svećama!

Ponekad će jednostavna promena peškira sa belog na crveni i dodavanje dodira zelene boje dati kupatilu svečani izgled. Rolne toaletnog papira možete pretvoriti u slatke snežake. Ako ne želite da okačite ukrase na zidove ili zavesu za tuširanje, možete ih staviti u držač četkica za zube, u staklene tegle ili čak u posudu za sapun (ako je prozirna).

Unesite čaroliju u svoj dom.... da nam malo skrene misli sa pandemije koja je obuzela ceo svet

Sretni praznici vaš AQUAHOME

 

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.