O nama

Kompanija Bane osnovana je 1990. godine. U početku svoga rada kompanija se bavila trgovinom i to sve do kraja 1995. godine. Početkom 1996. godine kompanija Bane pokreće proizvodnju kupatilskog nameštaja, kuhinja po meri i opremanja kućnih i poslovnih enterijera. Poslovanje i delatnost kompanije pokriva kompletnu oblast od davanja idejnog rešenja, projektovanja, preko izrade enterijera. Kvalitetan proizvod postaje standard, a komfor, udobnost i dizajn sastavni deo vrhunskih uslova životnog prostora koji daje kompanija Bane.

U 2015. godini kompanija Bane postaje generalni zastupnik za teritoriju zapadnog Balkana vodećeg proizvođača kompozitnog materijala LG iz Koreje pod brendom HI-MACS. Zahvaljujući materijalu LG HI-MACS 2016. godine, redizajniramo naš kupatilski nameštaj i prilagođavamo ga savremenom zahtevu tržišta i naših kupaca. Zbog svega ovoga u 2016. godini smo dobitnici nagrade Privredne komore Subotica, za najuspešniju kompaniju u Severno-Bačkom okrugu.

U 2018. godini kompanija Bane u saradnji sa svojim partnerom LG iz Koreje, pokreće proizvodnju umivaonika, tuš kada i kada po meri i želji kupca. Kod izrade umivanonika pažljivo smo birali dizajn i trudili se da budu prilagođeni savremenim potrebama korisnika. Kompozitnim materijalom LG HI-MACS smo opremili mnoge hotele, tržne centre, kliničke centre, kafiće i privatne objekte.

Najponosniji smo na sledeće radove: hotel "Splendid" Budva, hotel "Amfora" Hvar, poslovno-stambeni centar "Pupinova palata" Novi Sad, TC "Promenada" Novi Sad, TC "Beo" Beograd, KC "Kamenica" Sremska Kamenica, urgentni centar "Vojvodina" Novi Sad, dečija klinika "Tiršova" Beograd, telefonske kompanije "Telenor", "MTS" i "Vip".

U kompaniji Bane svih ovih godina slušamo, pitamo, tražimo i ne odustajemo dok nismo sigurni da imamo najbolje rešenje za naše kupce i investitore. Nadamo se da ćemo ovom prezentacijom i vas zainteresovati za naše proizvode, i da ćete i vi biti jedan od zadovoljnih korisnika proizvoda komapanije Bane!

 
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.